• Månadens Fotograf

Månadens fotograf Peter Ivarsson,
Den 6 mars åkte jag till en konstnär vid namn Geert van der Vossen i Bolum, Grevagården, Broddetorp, som gjort Coronablommor för att synliggöra Coronas effekt i Sverige. Geert har gjort en blomma för varje coronaoffer och satt dessa i en 40x40 m stor ruta på vallen hemma på sin gård. När antalet den 26 november översteg 6561 personer ansåg Geert att verket var komplett.
Jag hade även förmånen att tala med Geert och se hans verkstad. Det var väldigt trevligt att träffa Geert och se hur han arbetar och lite vad han håller på med för projekt.
Under Mars blev det även fototurer till Gudhem, Hällekiscamping, och Spiken för att fota nyanser och droppe. Några klubbmedlemmar träffades och fotograferade solnedgånen vid Skogshyddan 15 mars.
Nästa månad hoppas vi att några andra fotografer tar vid och visar sina bilder från April.
Glad Påsk och en riktigt trevlig fotomånad i April.

// Peter Ivarsson