Årets  medaljörer i KM.  Från vänster, Ulf Fabiansson, Sören Johansson, Daniel Äterlid, Anders Roland och Per Albinsson.  På bilden saknas Peter Silow. Årets medaljörer i KM. Från vänster, Ulf Fabiansson, Sören Johansson, Daniel Äterlid, Anders Roland och Per Albinsson. På bilden saknas Peter Silow.

Ja då var det avgjort vilka som fick ta del av medaljregnet i årets klubbmästerskap.
Vid årets julfest till lika höstavslutning avslöjades medaljörerna i de olika klasserna, påsikt, projektion och så den totala cuppen, resultatet sammanräknat av båda klasserna.
I klassen påsikt.
Guldmedalj.  Anders Roland
Silvermedalj. Peter Silow
Bronsmedalj. Daniel Äterlid
Klass Projicerat.
Guldmedalj. Ulf Fabiansson
Silvermedalj. Daniel Äterlid
Bronsmedalj. Sören Johansson
Totala cuppen
.
Guldmedalj. Anders Roland
Silvermedalj. Daniel Äterlid
Bronsmedalj. Per Albinsson
Grattis alla medaljörer!

Daniel Äterlid och tävlingsledare Lars Sjöström som också blev 2:a i tävlingen Daniel Äterlid och tävlingsledare Lars Sjöström som också blev 2:a i tävlingen

Fotklubbens interna fälttävlan genomfördes i år söndag den 18 september i Trollhättan.
7 fotografer tog sig till Trollhättans kanal och kraftverksområde där vi spred ut oss i det vackra höstvädret för att fånga vinnarbilder.
Nu på vår julfest avslöjades vem som fick en inteckning i vandringspriset 2016.
Det blev en repris på föregående år, samma vinnare som 2015 alltså.
1:a Daniel Äterlid med bilden på Olidans kraftstation
2:a Lars Sjöström, diplom